Τίτλος: Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Δημήτριος Μακρυγιάννης

ISBN: 978 960 7874 07 2

Σελίδες: 340

18.00 Τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ

Σύντομη περιγραφή του βιβλίου: Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Πολλά τα κείμενα που κυκλοφορούν… Αναρίθμητες και οι προσεγγίσεις που υπάρχουν… Στο παρόν βιβλίο θα βρείτε μία πραγματεία, απόρροια πολυετούς μελέτης και εντρύφησης από έναν άνθρωπο των γραμμάτων και των επιστημών.

Ο συγγραφέας Δημήτρης Μακρυγιάννης – φυσικός – έχει κατά το παρελθόν τιμηθεί με το Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών για το έργο του “Κοσμολογία και Ηθική του Δημόκριτου” (1999). Εδώ, ασπαζόμενος και πάλι την άποψη ότι δια μέσου της απλότητας μπορεί να επιτευχθεί η εις το βάθος κατανόηση και διαπραγμάτευση θεμάτων σημαντικών και περίπλοκων, επιχειρεί μία άκρα ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική προσέγγιση στον κόσμο της μεταφυσικής.

Με την δύναμη ενός αναλυτικού πνεύματος και την γνώση και διορατικότητα ενός μελετητή των επιστημών, της ύλης, των φυσικών και μεταφυσικών φαινομένων ο κ. Μακρυγιάννης μας εισάγει στο χώρο του ακραιφνούς Πνευματισμού.

Εισαγωγικό και κατατοπιστικό στο χαρακτήρα… το έργο αυτό καταπιάνεται με θέματα όπως η προέλευση, η ζωή αλλά και ο προορισμός του ανθρώπου… Τι είναι αλήθεια ο άνθρωπος και ποια είναι η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στο πνεύμα και την ψυχή;… Τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε στο κάρμα και το πεπρωμένο και ποία είναι η έννοια της μετενσάρκωσης;… Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα και πως νοείται σήμερα η ελευθερία στη βούληση του ανθρώπου;…

Από το Μέτρο, ως χρυσό κανόνα της γήινης ζωής, έως την έννοια του Πνευματικού Κόσμου και από την Θρησκεία, την Ιατρική και την Δικαιοσύνη έως το Αστρικό Σώμα και την Τηλεπάθεια, πολλές ασαφείς μέχρι σήμερα έννοιες για το σύγχρονο άνθρωπο, που επιθυμεί διακαώς να εμβαθύνει στο χώρο του Πνευματισμού, βρίσκουν απαντήσεις εκεί όπου μέχρι σήμερα υπήρχαν μόνο παρερμηνείες.

Βάρος 600 g
Διαστάσεις 240 × 170 × 18 mm

Scroll to top