Ο Όμιλος

Γεώργιος ΠιζάνηςΠνευματιστικός Όμιλος Αθηνών “Το Θείον Φως”

Από την δεκαετία του 1950 λειτουργούσε στην περιοχή του Χαλανδρίου Αθηνών ένας στενός πνευματιστικός κύκλος με διάφορα διάμεσα.

Ο Γεώργιος Πιζάνης, έχοντας έμφυτη διάθεση προς τα υπερβατικά, παρακολουθούσε αρχικά τον εν λόγω πνευματιστικό κύκλο. Από τον Σεπτέμβριο του 1961 άρχισε και ο ίδιος να λαμβάνει διδασκαλίες των Αρχηγών του Πνευματικού Κόσμου.

Μέσα στα επόμενα χρόνια δημιουργήθηκε ένας ευρύτερος Πνευματιστικός Κύκλος, ο οποίος το έτος 1972 αναγνωρίσθηκε νομικώς με την υπ’ αριθ. 3606/1972 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ως Σωματείο μη κερδοσκοπικό με την επωνυμία: Πνευματιστικός Όμιλος Αθηνών “Το Θείον Φώς”.

Ο Γεώργιος Πιζάνης ήταν ο μοναδικός Επικοινωνός του Ομίλου. Από το 1961 μέχρι το 1979 – έτος της ανακλήσεώς του – ελήφθη ένας τεράστιος όγκος πνευματιστικών επικοινωνιών από την Ανώτατη Ιεραρχία του Επουράνιου Βασιλείου. Σε όλη την διάρκεια της εικοσαετούς πνευματιστικής προσφοράς του δεν έλαβε καμμία απολύτως αμοιβή, τόσο από τον Πνευματιστικό Όμιλο Αθηνών όσο και από οποιονδήποτε τρίτο. Μετά την ανάκλησή του, ουδεμία διδασκαλία ελήφθη από άλλον επικοινωνό.

Σήμερα, το κύριο έργο του Π.Ο.Α. είναι η έκδοση των επικοινωνιών σε βιβλία ώστε ο πλούτος της αγνής γνώσεως που μεταδόθηκε, θεία χάριτι, στην ανθρωπότητα, να γίνει κτήμα όλων προς φωτισμό.

Επίσης, τα μέλη του συνέρχονται τακτικώς για να συζητήσουν πάνω στις διδασκαλίες και να αφομοιώσουν τις υπαγορεύσεις του Ουρανού.

Αναλυτικά για το Εκδοτικό Έργο του Ομίλου μας, επισκεφθείτε τις Εκδόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Εκδόσεις και τον Πνευματιστικό Όμιλο Αθηνών “Το Θείον Φως” δείτε τα παρακάτω αρχεία:

Εκτός από την έκδοση των Διδασκαλιών του Ουρανού σε βιβλία, ο Όμιλος δραστηριοποιείται σήμερα με την συμμετοχή σε Εκθέσεις Βιβλίων, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Συμμετέχουμε στις εκθέσεις βιβλίων του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (Σ.Ε.Κ.Β.) και του Συλλόγου Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά που πραγματοποιούνται ετησίως στην Αθήνα και στον Πειραιά.

Για πληροφορίες, τα Γραφεία μας είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα 7 έως 9 μ.μ.
Πνευματιστικός Όμιλος Αθηνών “Το Θείον Φώς”
Νιόβης 12, 112 52 Αθήνα
Τηλ.: +30 210 2236469, Fax.: +30 210 2236469

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email εδώ

Μέλος των κυριωτέρων Οργανώσεων εκδοτών βιβλίου Ελλάδος:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΩΝ & ΕΚΔΟΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

λογότυπο Σ.ΕΚ.Β

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Scroll to top